Du visar för närvarande Nytt ”Världen och Du – ett Numerologiskt perspektiv

Nytt ”Världen och Du – ett Numerologiskt perspektiv

Världen och Du

ett Numerologiskt perspektiv

i tre steg

God Fortsättning och Välkommen till ”Världen och Du ur ett Numerologiskt perspektiv”.

Med ett nytt år bakom knuten väcks slumrande idéer och ny energi vattnar med drivkraft och längtan. De Numerologiska Nyhetsbreven kommer att byta skepnad med förhoppning om att kunna ge och bidra mer till var och en efter intresse.  

Jag har tex. inlett ett samarbete med Susanne Nyrén som kommer att illustrera månadsbreven. Susanne målar både konkret och sublimt vilket passar mina intentioner med de Numerologiska Nyhetsbreven.

Nyhetsbreven kommer i år att publiceras i tre steg. Rubriken är som alltid Världen och Du ett Numerologiskt Perspektiv. Varje månad har sitt eget kalendertal, januari 1, februari 2 osv. De tre stegen har förstås 1, 2 och 3. Min tanke är att med varje steg fördjupa eller lyfta olika perspektiv på årets och månadens tal.

Så här kommer det att se ut:

Världen och Du 7.0 – 1

Världen och Du 7.0 – 2

Världen och Du 7.0 – 3

Jag hoppas att nyhetsbreven ska inspirera dig på tusen olika sätt.

Jag hoppas att nyhetsbreven väcker ditt intresse för Numerologi och andra visdomskällor som är min avsikt att ösa ur.

Jag hoppas att nyhetsbreven bidrar till förståelse för hur vi alla kollektivt och kraftfullt hör ihop och att vi, i denna kollektiva samhörighet, stiger fram som de unika individer vi är.

Hur vi alla är en del av den kosmiska planen. Att steg för steg ”läsa det finstilta” i det kontrakt vi har ingått och lär oss och utvecklas i hur vi uppfyller detsamma. Och sist men inte minst – att bli hänförda och euforiska över hur väl talen berättar och beskriver personer, skeenden och tillstånd i världen.

Väl mött bakom knuten!

Ingrid

KunskapsNyckeln