Kurserna i Numerologi har utformats för både nybörjare och professionella. Kurserna utformas i en anda av visdom, kunskap och förståelse för människans allt igenom äkta sökande efter Sanningen om Sig Själv. Den kunskap som generöst ges i dessa kurser bidrar framgångsrikt till ett rikare liv både för Numerologistudenten och även för hans/hennes nära samt professionella relationer.

Kom till VADSTENA lördagen den 1 juni och var med på den här kursen i Holistisk Numerologi och ”Tal och Trender i Tiden”

Kombinera det med gemenskap och kultur! Vi, Kickie Bergengren och Ingrid Berndtson vill bidra med det där lilla extra. Personlig utveckling, andlig gemenskap och kultur.

Med Holistisk Numerologi förstår du bättre din Livsväg och navigerar i de rätta förhållandena och Mitt i Prick i Tiden!   I Gemenskap finner vi glädje och meningsfullhet. Kulturen ger oss inspiration och perspektiv.

Vill du lära känna dig själv på djupet och göra det mesta av dina förutsättningar? Vill du veta mer om det högre syftet med ditt liv?  Lära känna dina medmänniskor på ett nytt och spännande sätt? Få större förståelse för dina nära och kära, vänner och kollegor?  När den bästa tiden är för att göra det du vill? Hur bästa sättet är? I så fall ska du lära dig mer om HOLISTISK NUMEROLOGI, en kraftfull teknik kopplad till urgamla esoteriska principer och kosmiska samband. HOLISTISK NUMEROLOGI ger dig verktyg att ta vara på möjligheter och bli en medveten medskapare av din verklighet. HOLISTISK NUMEROLOGI visar dina styrkor och svagheter, de hinder du behöver övervinna, dina talanger, inre behov och känslomässiga reaktioner. HOLISTISK NUMEROLOGI öppnar dörrar och fönster och låter dig skönja den vackra vy som är Du och Din Väg!

 KURSINNEHÅLL:

 • Holistisk Numerologi – Tal i Tiden; numerologi för den moderna Sökaren och vår samtid
 • Numerologins ursprung  – Pythagoras, Kabbalan, andra vishetsläror
 • Presentation av talen 1 – 9 ur arketypiskt, praktiskt och andligt perspektiv

DIN NUMEROLOGISKA KÄRNA

 • Din Livsväg – berättar om meningen med ditt liv, varför du är här, vad du ska lära dig och vad du ska bidra med

PERIODISKA NUMEROLGISKA INFLYTANDEN

 • Din Epicykel – långsiktig utveckling och ökad medvetenhet
 • Ditt Universella Personliga År – ditt års möjligheter och utmaningar

VI KIKAR IN PÅ 2024

Inom Numerologin menar vi att allt utvecklas i 9års cykler, på de individuella liksom på de kollektiva planen. Att vara medveten om och förstå den frekvens och energi som stödjer och uppmuntrar men även utmanar under ett givet år, gör att vi kan optimera våra möjligheter och navigera våra utmaningar mycket framgångsrikt. Just så  fördjupar vi vår personliga och andliga utveckling och  – inte minst  – använder vi vår drivkraft i samexistens med tidens energier för världens bästa!

I tider av förändring behöver vi mer än någonsin symboler som förklarar och vägleder.

Numerologi är en sådan symbol.

2024 är ett Numerologiskt År 8. 

2024 ÅRS POTENTIALER:

 1. Makt och inflytande
 2. Personlig makt och personligt inflytande
 3. Etik och moral
 4. Pengar, ekonomiska intressen och inflytande
 5. Finansiella system
 6. Materiella intressen och utveckling
 7. Ansvar
 8. Ledarskap, auktoritet, effektivitet

                                         

Var: Ateljé Kickie, Hamngatan 7 i Vadstena.

Tel 070 658 53 73   kickie.bergengren@gmail.com,  www.kickie.se

Anmälan till: Kickie Bergengren, 070-658 53 73 eller kickie.bergengren@gmail.com Ingrid Berndtson, 070-730 71 08 eller info@kunskapsnyckeln.se  

För mer information om kursen vänligen kontakta Ingrid, för mer information om boende och resväg vänligen kontakta Kickie.

Anmälan så fort som möjligt då platserna är begränsade men senast 20 maj.

Pris: 1 600: – i detta ingår kursen, 2 kompendier med tolkning av alla tal i alla positioner, enklare lunch och fika. Mer detaljer kring betalning vid din anmälan.

Boende: Det finns många olika boenden i Vadstena. Vi tror att det bästa är att du själv går in och bokar ett för dig passande boende. Vill du ha tips på boende och närhet till Ateljé Kickie så hör gärna av dig till Kickie. OBS. Boende ingår inte i kurspriset.

För dig som vill: På lördag kväll föreslår vi att vi äter en gemensam middag på någon restaurang i Vadstena och på söndagen kan du eller vi tillsammans vandra utmed Vättern och till en guidad visning på Sancta Birgitta Klostermuseum och avsluta med ett besök i Vadstena Klosterkyrka. (obs! inget av detta ingår i kurspriset)

Varmt Välkommen till Vadstena och till Ingrid Berndtson på KunskapsNyckeln.

Ingrid erbjuder en grundkurs i Holistisk Numerologi lördagen den 1 juni 2024 på Hamngatan 7 Vadstena

Mitt namn är Kickie Bergengren och Ingrids kurs kommer att vara i min Ateljé i Vadstena. Jag är Bildtolkningspedagog och bildkonstnär och  jobbar med min egen konst så du får också se lite vad gör, för mera info  om mig www.kickie.se

Kurslokalen ligger i en vacker miljö, ett stenkast från Vadstena Slott och Vätterns strand.  I Vadstena finner du också en lugn och  historisk inspirationskälla. En mötesplats för gemenskap, mångfald, kreativitet och lärande.

Välkommen till Vackra Vadstena