Du visar för närvarande LEK, LUST OCH KREATIVITET

LEK, LUST OCH KREATIVITET

ur ett Numerologiskt perspektiv

8.4

April

Numerologiskt År8 Numerologisk Månad3

Hej och välkommen till april månads Numerologiska Nyhetsbrev!

Med 8an och 3an den här månaden ska vi ta våra ambitioner på allvar – nja, kanske inte så mycket allvar som med framåtanda och sprudlande glädje.  I april ska vi växa genom glädje och ambitioner och låta alla våra högtflygande planer och drömmer ta uttryck och form. 8an och 3an är tillsammans helt omotståndliga i att söka och finna njutningsfullt och kreativt välstånd. Tillsammans maximeras deras respektive energier och ger bränsle till lek, lust och kreativitet i en anda av fullkomlighet.

3an har stort behov av att kommunicera och att vara del i det stora Livsmysteriet vilket 3an utforskar med ren och sprudlande glädje, nyfikenhet och förtjusning. 3an gottar sig åt mysterier, nöjer sig med att känna och därmed veta. 3an flyger från blomma till blomma med sin entusiasm, smittsamma glädje och uppfinningsrikedom och lämnar fniss och skratt efter sig.

(HÄNG MED TILL VADSTENA DEN 1 JUNI! NUMEROLOGI, KULTUR OCH GEMENSKAP!

EN SPECIELL DAG SOM FYLLER OCH INSPIRERAR DIG MED KUNSKAP, KÄRLEK OCH ANDLIGT VÄXANDE. Mer info finns på HOLISTISK NUMEROLOGI. du kan också maila till info@kunskapsnyckeln.se så skickar jag inbjudan till dig).

3ans magnetism drar till sig vår lust och längtan att kommunicera och att använda vår kreativitet. 3ans spontana och lekfulla sida visar oss att vad än resultatet blir, så är det bra, bara det är kryddat med lust, lek och glädje. Att själva skapandet är grejen, alltså!

Att det är själva skapandet som får oss att ta de där väl avvägda riskerna som ger oss upplevelser utanför det vanliga och som får oss att naturligt växa in i de sammanhang som är menade för oss.

Skönhet är något som 3an är särskilt förtjust i. Så passande när det här, i den södra delen av landet, vi nu får se tussilago och andra vårblommor och träd och buskar återigen stoltserar med sina vackra blad och löv.

Våren förknippas ju även med romantik och 3an är inte sen att hänga på. Det fina med 3an och romantik är att 3an inte har några förutfattade meningar om vad romantik är eller hur det ska definieras. 3ans känslomässiga kreativitet kan få allt och alla att skimra i pirrig romantik och sväva i väg på rosa moln.

Formella och informella sammanhang – arbete/fritid, professionellt/privat – kan med fördel sammanlänkas nu. Mycket har vi att vinna på att ställa till med fest, gå med i en intressegrupp, delta i seminarier, utöka  kretsen av kollegor och vänner, jag allt som hör det sociala och lättsamma livet till har stora förutsättningar att nå nya höjder – enda förutsättningen  är att det ska vara kvalitet och ge ringar på vattnet. Det ska vara högt i tak samtidigt som med tydliga gränser.